Paste cu sos și carne

Mama mia !

Posted by Culinarescu on 2022-08-31 Delicii culinare

O rețetă simplă și la îndemâna oricui. În maxim o oră este gata.

Într-o cratiță pui la fiert pastele, cu o linguriță de sare. Le dai în clocot și le fierbi la foc mic, până de umflă și devin moi. Scurgi apa și apoi le pregătești sosul...

Într-o alta cratiță pui carnea tocată - 800 grame am folosit eu - cu o ceapă mărunțită, cu o linguriță de boia de ardei dulce, o linguriță de sare, o linguriță de oregano, o linguriță de coriandru măcinat, puțin ulei și le lași la foc moderat cam 20 de minute, timp în care amesteci conținutul ca să se omogenizeze. Pui apoi și 200 grame de suc de roșii și amesteci, și mai lași încă 10 minute la foc mic.

La servire, am mai adăugat deasupra pătrunjel verde. Și asta este tot...


Culinărescu

*

10806 vizite

Comenteaza




Citeste si

Cer albastru

Aripi - IAR 80/81


Citeste si

București

Curiozități


Citeste si

Tu ești!

Tu ești acasă pentru mine


Citeste si

Iubirea e libertate și Adevăr

Jurnalul Ceraselei


Citeste si

Hiroshima şi Nagasaki

Trei sferturi de veac


Citeste si

Despre sinceritate azi

Habar nu am care e adevărul.


Citeste si

Cu mască...

... sau mai bine fără mască ?


Citeste si

Ciclic

Ce am fost și ce-am ajuns