Paste cu sos și carne

Mama mia !

Posted by Culinarescu on 2022-08-31 Delicii culinare

O rețetă simplă și la îndemâna oricui. În maxim o oră este gata.

Într-o cratiță pui la fiert pastele, cu o linguriță de sare. Le dai în clocot și le fierbi la foc mic, până de umflă și devin moi. Scurgi apa și apoi le pregătești sosul...

Într-o alta cratiță pui carnea tocată - 800 grame am folosit eu - cu o ceapă mărunțită, cu o linguriță de boia de ardei dulce, o linguriță de sare, o linguriță de oregano, o linguriță de coriandru măcinat, puțin ulei și le lași la foc moderat cam 20 de minute, timp în care amesteci conținutul ca să se omogenizeze. Pui apoi și 200 grame de suc de roșii și amesteci, și mai lași încă 10 minute la foc mic.

La servire, am mai adăugat deasupra pătrunjel verde. Și asta este tot...


Culinărescu

*

5489 vizite

Comenteaza




Citeste si

Neamul bun și neamul prost

Dacă nu citești, nu știi


Citeste si

Pentru mine ești tu

Să faci dragoste


Citeste si

Asia

Superlative


Citeste si

Trăiește

Nu iei nimic


Citeste si

Amintiri

Amintiri


Citeste si

În orașul cu iubire

Oamenii nu-mbătrânesc


Citeste si

Alegeri 2024

5 ani către niciun viitor?


Citeste si

Libertatea generației G

Nu atât de proști