Paste cu sos și carne

Mama mia !

Posted by Culinarescu on 2022-08-31 Delicii culinare

O rețetă simplă și la îndemâna oricui. În maxim o oră este gata.

Într-o cratiță pui la fiert pastele, cu o linguriță de sare. Le dai în clocot și le fierbi la foc mic, până de umflă și devin moi. Scurgi apa și apoi le pregătești sosul...

Într-o alta cratiță pui carnea tocată - 800 grame am folosit eu - cu o ceapă mărunțită, cu o linguriță de boia de ardei dulce, o linguriță de sare, o linguriță de oregano, o linguriță de coriandru măcinat, puțin ulei și le lași la foc moderat cam 20 de minute, timp în care amesteci conținutul ca să se omogenizeze. Pui apoi și 200 grame de suc de roșii și amesteci, și mai lași încă 10 minute la foc mic.

La servire, am mai adăugat deasupra pătrunjel verde. Și asta este tot...


Culinărescu

*

4907 vizite

Comenteaza




Citeste si

Stări

Respir sau mi se pare?


Citeste si

Banana Bread

Cel mai bun chec cu banane


Citeste si

Imaginea afacerii tale

Publicitatea, motorul creșterii


Citeste si

Întunericul alb

Femeia fără nume


Citeste si

Sfârșitul imperiilor

Unde a eșuat Rusia?


Citeste si

Când înșeli.

Adulterul începe cu primul secret


Citeste si

Îmbrățișarea

Două zeci de secunde


Citeste si

Timpul care doare

Dor